Talentpools
Kandidaat toevoegen in Talentpool

Hoe je een kandidaat kan toevoegen in een Talentpool

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap voor stap tutorial

Klik hier voor een stap voor stap tutorial.

Verschillende opties

Om kandidaten toe te voegen aan een Talentpool heb je verschillende opties;

1. Als je vanuit de Talentpool werkt kan je kandidaten zoeken door naar het tabblad "Zoek kandidaten" te gaan. Als je alle gewenste kandidaten hebt geselecteerd klik je op [Voeg toe aan Talentpool...] om de kandidaten toe te voegen. Als je op deze knop hebt geklikt zullen de kandidaten van het "Zoek kandidaten" tabblad verschuiven naar het "kandidaten" tabblad.

2. Als je vanuit het kandidaat overzicht werkt dan kan je kandidaten toevoegen door de gewenste kandidaten te selecteren en te klikken op [Voeg toe aan Talentpool...].

3. Als je vanuit een kandidaat dossier werkt dan kan je de kandidaat toevoegen door op [Voeg toe aan Talentpool...] te klikken.