De Nieuwe Agenda
Overstappen van de Oude naar de Nieuwe Agenda
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel is bedoeld voor Carerix gebruikers die de Oude Agenda hebben gebruikt zónder een synchronisatie naar Outlook of Google Calendar.

Geen sync? Dan staan je oude agenda-items logischerwijs niet in Outlook of Google Calendar. Dus ook niet in je Nieuwe Agenda.

Afspraken uit de Oude Carerix agenda, die niet zijn gesynchroniseerd naar jouw Google Agenda of Outlook, worden niet weergegeven in de Nieuwe Agenda.

Om het overstappen makkelijker te maken, kan de beheerder van Carerix de Oude Agenda naast de Nieuwe Agenda aanzetten. De beheerder bepaalt zelf voor hoe lang.

Voor wie? Carerix gebruikers die de oude Calendar hebben gebruikt zonder synchronisatie met Outlook/Google.

Waarom? Zodat je, tijdelijk, vergaderingen kunt opzoeken die enkel bestaan in Carerix Agenda 1.0 en niet beschikbaar waren in Google of Outlook.
Je kunt alleen de nieuwe Agenda gebruiken voor het maken van nieuwe vergaderingen.

Heb je alle in Google of Outlook staan?
Dan staat het dus ook in de nieuwe Carerix Agenda. Het tonen van de Oude Agenda heeft dan geen meerwaarde.

Hoe? Ga als beheerder naar Onderhoud, Marketplace, "Toon zowel de oude als nieuwe Agenda". Activering is op Applicatie niveau (en niet per individuele gebruiker).