We ontvangen signalen van sommige gebruikers die opeens andere knoppen in Carerix zien. Dit gebeurt door de vertaalfunctie van Google Chrome. Of bijvoorbeeld een plugin die vertalingen doet. De knoppen met Engelse termen worden dan vertaald naar Nederlands.

Bijvoorbeeld

Bewaren wordt gelezen als "Beware" en wordt daardoor vertaald als "Pas op".

Admin wordt vertaald als "beheerder".

Matches wordt vertaald als "Wedstrijden".

Een voorbeeld hiervan zie je hieronder:

Oplossing

Helaas kun je dit probleem niet in Carerix oplossen. Je moet hier namelijk in de Google-vertaal instellingen voor zijn. Wij zijn helaas geen specialisten in alle Google-functies. Maar probeer hetvolgende:

• Open Google Chrome

• Klik op de 3 puntjes rechtsboven

• Ga naar instellingen

• Ga naar Geavanceerd

• Ga naar Talen

Zorg ervoor dat Nederlands en Engels beiden toegevoegd zijn als bekende taal.

En dat deze pagina's niet vertaald hoeven te worden.

Helpt dit niet?

Dan kun je overwegen om het vertalen van pagina's in een onbekende taal helemaal uit te zetten.

Labels: UD-3267

Heb je het antwoord gevonden?