Integraties
Valicare online screening platform

Online screening platform

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Valicare levert een online screening platform voor Kandidaten. Met Valicare heb je een keuze uit zo’n 25 digitale checks. Met deze integratie bespaar je tijd en geld op het screenen van Kandidaten.

Op welke manier je Valicare kunt inzetten:

• Het screenen van voorgestelde werving en selectie Kandidaten op relevante gegevens, zoals ID, VOG, diploma’s, en referenties.

• Het checken van voorgestelde interim Kandidaten op KvK, BTW nummer, bankrekening, en specifieke informatie zoals rijbewijs en BIG.

• Het valideren of buitenlandse Kandidaten hier wel mogen werken (Right-to-Work)

Via de slimme screeningtool voer je digitale checks uit op Kandidaten. De resultaten komen terecht in het Kandidaten dossier.

Activatie

Carerix zal Valicare voor de gehele applicatie activeren. Daarna zal er een optie in de Instellingen verschijnen om het product te activeren of deactiveren. Na activatie zal Valicare in de Instellingen al geactiveerd staan.

Na de activatie zal er in het Kandidaten dossier een Valicare tabblad tonen. Vanuit dit tabblad kun je per Kandidaat 1 of meerdere checks aanvragen. De Kandidaat ontvangt dan een uitnodiging per mail, waarna de flow start.

Voor meer informatie over en het aanvragen van Valicare kun je contact opnemen met je Customer Success Manager.

Labels: UD-3044