Tabellen
Je eigen handleiding in Carerix

Voeg een ⓘ toe aan dossiers

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat is het?

Het is mogelijk om eigen instructies te koppelen aan een tabblad in Carerix. Dit kan door middel van de tabel ‘Help URL’. Informatie zoals bijvoorbeeld een uitleg in tekst of een volledige eigen handleiding kan via een icoon op een tabblad opgeroepen worden. Via deze ‘In App’ help functionaliteit wordt het mogelijk om uitleg over eigen werkprocessen binnen Carerix aan te roepen.

Met de tabel ‘Help-URL’ kunnen Beheerders verschillende URL's aan verschillende tabbladen in alle entiteiten koppelen. Per taal kan men een andere URL ingeven, via deze weg wordt meertaligheid ondersteund.

Als een Help-URL tabel item wordt ge-activeert, verschijnt er een informatie pictogram op het actieve tabblad. Als er op het pictogram wordt geklikt, wordt de aangegeven URL in een nieuw venster geopend.

Stel het in

Je stelt zo'n link als volgt in:

• Ga naar 'Onderhoud' | 'Tabellen'

• Klik op [+ nieuw]

• Kies bij de Tabel drop down menu voor 'Help URL'

• Zorg ervoor dat 'actief' aangevinkt is

• Vul vervolgens de link in bij de talen waar dit voor nodig is.                                  NB: Zorg ervoor dat er https:// voor de link staat, wanneer je die niet doet zal er niet goed doorgelinked kunnen worden vanuit Carerix

• Kies als laatste bij 'Entiteit / Tab' waar je de link wilt hebben, bijvoorbeeld Kandidaten, en op welke tab

Labels: UD-2915