Features
Dossier afdruk toont niet alles

Wat te doen wanneer er bij het afdrukken van een Dossier onderdelen missen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Carerix print je Dossiers uit. In het afdrukoverzicht zie je veel meer informatie dan dat er wordt afgedrukt. De printer lijkt bepaalde onderdelen niet te printen.

Oorzaak

Standaard drukt Carerix alleen het eerste onderdeel af. In het afdrukscherm kan aangeven worden welke onderdelen uitgeprint moeten worden.

Werkwijze

We gaan in dit geval uit van een Vacature-dossier.
De werking is vergelijkbaar voor andere standaard afdrukdossiers.

• Ga naar 'Dossiers' | 'Vacatures'

• Open de betreffende Vacature en klik op [Afdrukken]Er verschijnt nu een pop-up scherm met de voorbeeld weergave.

• Het afdrukvoorbeeld is in onderdelen opgedeeld, elk met een donkere balk.In de donkere balk staat geheel rechts een checkbox.

• Plaats hier een vinkje als dit onderdeel afgedrukt moet worden.

• Volg de verdere instructies om af te drukken

Labels: UD-2521