Gebruik Cx script

Hoe gebruik ik CxScript om Carerix informatie uit mijn database te laten tonen in Sjablonen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je gebruikt CxScript om Carerix informatie uit je database te laten tonen in sjablonen.

Naast de CxScript functionaliteit, heeft de handleiding de beschikking over elke beschikbare CxScript object en velden.

Bijvoorbeeld: Gebruik de volgende CxScript code om de titel van een vacature te tonen:

<cx:write value="$activity.toVacancy.jobTitle" />

• $activity.owner: Recruiter die het sjabloon opent

• $activity.toEmployee: Kandidaat

• $activity.toVacancy: Vacature

• $activity.toContact: Contactpersoon

• $activity.toCompany: Opdrachtgever

• $activity.toJob: Plaatsing

• $activity.toToDo: Taak

Opmerking

• De CxScript handleiding is alleen beschikbaar voor Beheerders.

• Bij gebruik van CxScript, is enige programmeer kennis wenselijk.

• Weet dat de data van objecten (kandidaten, vacatures, ...) alleen beschikbaar is als deze in de context van het sjabloon voorkomen.

N.B.
Voor het wijzigen en/of maken van sjablonen, moet je kennis hebben van;

• HTML

• Program statements

• Cx codes

• Error messages

• Gebruik van een FTP server.

Carerix geeft geen training in het maken/wijzigen van sjablonen.

Multi-record

Een zg. 'single record' sjabloon kan slechts 1 bestand bevatten. Een 'multi record' sjabloon aan de andere kant, kan een selectie van bestanden bevatten. In een multi record sjabloon begin je met het aanmaken van een lijst.
<cx:foreach item="record" list"$activity.selectedItems">... $record will show you every value of the list</cx:foreach>                                                                                   Je vindt de multi record sjablonen onder de "send list" actie in elk overzicht.

Tips

Voor meer CxScript tips, klik hier.

Keywords: UD-2397