Je gebruikt CxScript om Carerix informatie uit je database te laten tonen in sjablonen.

Naast de CxScript functionaliteit, heeft de handleiding de beschikking over elke beschikbare CxScript object en velden.

Bijvoorbeeld: Gebruik de volgende CxScript code om de titel van een vacature te tonen:

<cx:write value="$activity.toVacancy.jobTitle" />

• $activity.owner: Recruiter die het sjabloon opent

• $activity.toEmployee: Kandidaat

• $activity.toVacancy: Vacature

• $activity.toContact: Contactpersoon

• $activity.toCompany: Opdrachtgever

• $activity.toJob: Plaatsing

• $activity.toToDo: Taak

Opmerking

• De CxScript handleiding is alleen beschikbaar voor Beheerders.

• Bij gebruik van CxScript, is enige programmeer kennis wenselijk.

• Weet dat de data van objecten (kandidaten, vacatures, ...) alleen beschikbaar is als deze in de context van het sjabloon voorkomen.

N.B.
Voor het wijzigen en/of maken van sjablonen, moet je kennis hebben van;

• HTML

• Program statements

• Cx codes

• Error messages

• Gebruik van een FTP server.

Carerix geeft geen training in het maken/wijzigen van sjablonen.

Multi-record

Een zg. 'single record' sjabloon kan slechts 1 bestand bevatten. Een 'multi record' sjabloon aan de andere kant, kan een selectie van bestanden bevatten. In een multi record sjabloon begin je met het aanmaken van een lijst.
<cx:foreach item="record" list"$activity.selectedItems">... $record will show you every value of the list</cx:foreach>                                                                                   Je vindt de multi record sjablonen onder de "send list" actie in elk overzicht.

Tips

Voor meer CxScript tips, klik hier.

Keywords: UD-2397

Heb je het antwoord gevonden?