Matches
Foutmelding bij toevoegen bijlage
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In nagenoeg alle dossiers kunt u eenvoudig documenten als bijlagen toevoegen via de tab Bijlagen. Daarbij kunt u de volgende melding krijgen:

"Request Entity Too Large The requested resource/cgi-bin/WebObjects/Klant.woa/374/wo/W22uyYJzUNHa3xb7pTQ3Sq3C8fn/5.0.0.22.3does not allow request data with POST requests, or the amount of data provided in the request exceeds the capacity limit."

Verklaring

De bijlage is te groot. De maximale omvang van een bijlage is 4 MB.

Tips

Maak de bijlage kleiner waardoor de omvang onder de limiet valt. Drie suggesties om de bijlage te verkleinen:

• Verwijder afbeeldingen uit de bijlage

• Kies Ctrl-A, Ctrl-C om de gehele tekst te selecteren, maak een nieuw document, kies Ctrl-V om de hele tekst te plakken en bewaar deze laatste. Hierdoor wordt alle versie- en "undo"-informatie uit de tekst verwijderd

• Gebruik een compressieprogramma

Labels: UD-1736