Media creeren

Hoe maak je nieuwe media aan in Carerix

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om vacatures vanuit Carerix te publiceren op andere media, moeten we deze eerst definiëren.

Alleen de Beheerder heeft de mogelijkheid om Media toevoegen of aan te passen.

• Ga naar 'Onderhoud' | 'Media'

• Click [+Nieuw]

Vul in :

• - Naam; vul hier de naam van het medium in

• - Code; vul hier evt een code in, deze kun jezelf bepalen

• - Standaard fase; als het medium een standaard match stage heeft, kun je die hier invullen

• - Standaard bron match; kies de bron via het dropdown menu

• - Publiceren via; zet hier neer via welke media je de vacatures wil publiceren

Enkele media zijn;

• De eigen Website - het medium waar je de eigen vacatures als eerste publiceert, de eigen website.

• Jobboard zoals : Monsterboard, StepStone, Nationale Vacaturebank

Carerix instellingen voor:

Keywords : UD-492, Medium