Media
VONQ (In Goede Banen-IGB) in Carerix

Hoe In Goede Banen te koppelen in Carerix

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het gebruik van de InGoedebanenFeed is heel eenvoudig:
Door middel van de juiste URL, die u aan InGoedeBanen (VONQ) doorgeeft, kunnen zij zelf de juiste publicaties ophalen. Daarbij heeft je de keuze om alle publicaties op te laten halen (dezelfde als op jouw eigen web site) of expliciet aan te geven welke publicaties naar InGoedeBanen moeten.

Het is ook mogelijk de functionaliteit van InGoedeBanen (VONQ) beschikbaar te maken binnen Carerix zelf.
Neem voor meer informatie hierover contact op met jouw Accountmanager.

ZELFDE PUBLICATIES ALS OP DE EIGEN WEB SITE

De volgende feed bevat de vacatures die je naar jouw eigen website hebt gepubliceerd:

Je geeft deze volgende URL door aan InGoedeBanen, InGoede Banen (VONQ) kan via deze URL zelf de publicaties ophalen uit het Carerix systeem.

InGoedeBanen ziet nu dezelfde vacatures als op jouw eigen website. Dat wil zeggen: de vacatures waarvoor een geldige publicatie bestaat met medium "eigen website".

De sollicitatie link zal op deze wijze standaard via jouw cxportal worden afgehandeld. Indien je liever een verwijzing naar jouw eigen site wenst, kies dan voor een extra publicatie in Carerix naar het medium met code IGB. Geef dan aan Ingoedebanen in Groningen door dat een andere URL voor je dient te worden ingelezen, namelijk http://".carerix.com/cxtools/IGBFeed.php

UITSLUITEND PUBLICATIES VAN "EIGEN" MEDIUM

Hiervoor maak je eerst (eenmalig) een InGoedeBanen-medium aan:

1. Log in als beheerder

2. Ga naar Onderhoud > Media

3. Maak of open het medium "inGoedebanen"

4. Bij code vul je in: IGB

5. Kies zelf een standaard fase en een standard bron match

6. Bewaar de wijzigingen

Vervolgens geef je deze URL door aan InGoedeBanen

Je bepaalt nu eenvoudig per vacature welke zichtbaar moet zijn voor InGoedeBanen door hiervoor een publicatie aan te maken met als medium "inGoedebanen".

NB: Voor een vacature die zichtbaar moet zijn op de eigen website en bij InGoedeBanen maak je twee publicaties:

• met medium "eigen website"

• met medium "InGoedeBanen"

AANPASSEN VAN EEN BESTAANDE INSTALLATIE

Als je na het inrichten in Carerix een ander InGoedeBanen account krijgt, pas dit dan in de instellingen in Carerix aan als je 1 algemeen InGoedeBanen account hebt.

• Ga naar "Onderhoud" | "Instellingen"

• Ga naar blok "IngoedeBanen"- Voer in het veld "Email Adres" het e mailadres in, dat bij InGoedeBanen    bekend is. - Voer in het veld "ClientId" het klantnummer in, dat je bij InGoedeBanen hebt.

Additionele Informatie - Beheerder

Als jouw gebruikers allemaal een eigen IGB account hebben, dan kun je dit veranderen per gebruikersaccount.

• Ga naar "Beheer" | "Gebruikers"

• Open betreffende Gebruiker

• Ga naar Blok "Additionele Informatie"

• Voer in het veld "IGB Emailadres" dan het emailadres in, dat bij InGoedeBanen bekend is

Additionele Informatie - Gebruiker

De gebruiker kan zelf ook bij "Additionele Informatie" instellingen:

• Ga naar jouw gebruikersnaam (rechts bovenin het scherm)

• Klik op "Mijn Gegevens" (rechts in het Profiel menu)

• Ga naar blok "Additionele Informatie"

Zie tevens :

Labels : UD-2080