Alle collectiesReleases / Updates2024
Release 5.351 // 18 May 2024
Meer dan een week geleden bijgewerkt

📈 Introductie: Activiteiten in Mijn Assistent

Mijn Assistent toonde al de match funnels op algemeen, vacature en kandidaatniveau. We breiden de assistent nu verder uit zodat je vanuit het dashboard ook je activiteiten (afspraken en taken) kunt bekijken, openen en bewerken.

💡Goed om te weten: om afspraken te zien in Mijn Assistent dien je gebruik te maken van de nieuwe agenda module van Carerix. Doe je dit nog niet? Lees hier dan alles over de voordelen en stap snel over!

⚠️Let op: De activiteiten tab wordt gefaseerd uitgerold. Het kan dus zijn dat je hem nu nog niet hebt. Geen zorgen, we zorgen ervoor dat hij ook bij jullie actief wordt in de nabije toekomst.

🤖 Kleine verbeteringen en bugfixes

Elke release bevat kleine verbeteringen en bugfixes die de prestaties en gebruikerservaring verbeteren. Niet allemaal zijn ze zichtbaar voor de eindgebruiker. Als de release wijzigingen bevat die direct van invloed zijn op het gedrag van de software en de gebruikerservaring, zullen ze hieronder kort worden toegelicht.

• De toestemmingstermijn voor het opslaan van persoonlijke gegevens in het kader van de AVG is nu filterbaar op kandidaatdossiers.

• Kleine verbetering in de UI is dat (groeps)labels voor additionele velden nu worden verborgen wanneer de velden zelf verborgen zijn middels een configuratieprofiel

• We hebben een probleem opgelost waardoor het niet mogelijk was om een 'qualifier' te zetten op een trigger met de gebeurtenis 'verjaardag kandidaat is gepaseerd sinds...'