Sollicitatielink

Sollicitatielink in een Publicatie-dossier

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De Sollicitatielink word doorgegeven aan de vacatures sites. Het is van belang om een functionerende Sollicitatielink (applyURL) te hebben omdat anders de geïnteresseerde sollicitanten niet kunnen solliciteren.

• Ga naar 'Dossiers' | 'Publicaties'

• Open een Publicatie

• Ga naar het 'Admin-tabblad', zie veld "Sollicitatielink"

De Sollicitatielink wordt met de andere publicatiegegevens doorgegeven aan de vacaturebank of aan een ander kanaal waarop je de vacature publiceert.

Let op:
Het is van belang de Sollicitatielink goed in te stellen want anders kan de geïnteresseerde Kandidaat niet solliciteren.

Instellen van applyURL

De instelling applyURL maak het mogelijk om een standaard waarde op te geven voor in de nieuwe Publicaties. Hierdoor is het niet meer nodig om de Sollicitatielink handmatig bij iedere nieuwe publicatie in te vullen.Lees in het artikel: Attributen en velden instellingen, hoe je de applyURL kunt instellen.

Label : UD-1902