Bedrijfslogo in Publicaties

Hoe zorg je ervoor dat het bedrijfslogo in publicaties zichtbaar is m.b.v. de Rest-API

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Werkwijze

Type document 'Logo' aanmaken

• Ga naar 'Onderhoud' | 'Tabellen'

• Zoek naar Tabel | is gelijk aan | "Document type bijlage"

• Kijk of het document type 'Logo' al bestaat,                                                              Zo ja, open deze ter controle. Anders:

• Klik op [Nieuw] om een nieuw document type aan te maken.                                Vul de volgende waarden in:                                                                                          - Tabel: Document type bijlage                                                                                       - Instellingen: Actief: aan, standaard: uit                                                                          - Item: 'Logo'                                                                                                                     - Bij document classificatie: LogoTag

• Bewaar de wijzigingen

Voeg een logo toe aan een opdrachtgever

Voeg als volgt een logo toe aan een opdrachtgever:

• Ga naar 'Dossiers' | 'Opdrachtgever' en klik op de betreffende Opdrachtgever

• Ga naar het 'Bijlage-tabblad'

• Klik op [Browse] om de afbeelding te kiezen

• Bij 'Type' kies je "Logo"

• Voeg een beschrijving toe en klik op [Toevoegen]

• Als laatst check je of het logo is toegevoegd als bijlage

Logo bekijken op website

Wanneer een logo toegevoegd is als bijlage bij een Opdrachtgever, dan zal het automatisch tonen bij de Publicatie.

• Kijk of er een actieve Publicatie bestaat bij de Opdrachtgever.

• Ga naar je website en zoek naar de actieve Publicatie.                                         Het logo zal nu moeten tonen. Indien dit niet het geval is, neem dan contact op met de webbouwer. De webbouwer moet misschien nog de Cx-code van het logo toevoegen op jouw website.

Let op: Dit is niet mogelijk als de website gekoppeld is met Carerix via de WP-Plugin of als er gebruik wordt gemaakt van de SRSX websites.