Onderhoud
Instellingen
Social Browser LinkedIn/Xing

Instellingen | Social Browser LinkedIn/Xing

Meer dan een week geleden bijgewerkt

CxSocialBrowser niet beschikbaar in jouw Instellingen?

Neem in dit geval contact op met het Customer Success Team.
Zij zullen de CxSocialBrowser beschikbaar maken in jouw Carerix applicatie

enableCxSocial

CxSocialBrowser Activeren

De Beheerder binnen jouw organisatie kan CxSocialBrowser activeren:

• Ga naar 'Onderhoud' | 'Instellingen'

• Ga naar het blok "Social Browser LinkedIn/Xing", veld "enableCxSocial"

• Klik op [Activeer] om CxSocialBrowser te activeren.

Een pop-up verschijnt rechtsonder in je scherm:

NB: Let er op dat je de chat vensters van LinkedIn sluit voordat je een Kandidaat of Contactpersoon aanmaakt middels de Carerix SocialBrowser. Het kan namelijk voorkomen dat deze chats meegestuurd worden naar Carerix waarna ze bij de bijlagen te zien zijn.

Labels: UD-2217, CxLinkedInBrowser, linkedinbrowser