Customer Succes portal

De Support portal is een handige tool om de tickets in de gaten te houden

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je een vraag voor het Customer Success team?
Je kunt ons bereiken via telefoon, mail of door het invoeren van een ticket via onze Support Portal.

Mocht je meerdere vragen over verschillende onderwerpen hebben, dan raden wij het aan om hiervoor aparte ticket aan te maken.
Dit maakt het ons makkelijker om je snel van een antwoord te voorzien.
de vragen worden door verschillende specialisten beantwoord, aparte tickets helpt hun om beter zicht te krijgen op nog openstaande vragen.

Support Portal login

Als je al toegang hebt tot ons Support Portal:

• Vul je gebruikersnaam in (e-mailadres)

• Vul je wachtwoord in

Heb je nog geen toegang tot de Support Portal?

Stuur dan een mail naar het Customer Success Team met een aanvraag voor: 'Suport Portal login'.

• Je krijgt een automatisch antwoord, open deze mail.

• Klik op de link: 'Request access'- "Which did you forget?", selecteer "Password"- "Enter your username", vul je e-mailadres in.- Klik op [send]

• Je ontvangt een e-mail: "Password reset request."- Klik op de reset link

• Vul een nieuw wachtwoord in

• Je kunt nu inloggen op de Support Portal

Een ticket aanmaken

Je kan twee soorten tickets aanmaken:

• Een vraag stellen

• Een incident melden

Ik heb een ticket aangemaakt, wat nu?

Je ontvangt een automatische mail met bevestiging dat jouw support aanvraag is geregistreerd.

Het Customer Support Team zal je ticket toekennen aan een specialist, en deze zal beantwoord worden conform onze SLA.

Wanneer kan je een antwoord verwachten?

Binnen kantooruren streven wij om de prioriteit van jouw ticket te beoordelen binnen 15 minuten, en te reageren binnen antwoordtijden die hieronder staan.
Op onze support portal kan je zien welke prioriteit aan jouw ticket is toegewezen.

Prio 1     <    15 min Urgent business critical issues for which no workaround is available
Prio 2    <    60 min Urgent business critical issues for which a workaround is available
Prio 3    <    1 day A non business critical feature is not working properly
Prio 4    <    2 days A minor non business critical feature is not working properly

Ondanks dat we elk ticket behandelen, en prioriteren met uiterste zorg kan het zijn dat de prioriteit van het ticket naar jouw idee onderschat wordt. Stuur in dat geval een reply op de mail die je binnen krijgt, wij zullen dan opnieuw de prioriteit beoordelen.

Bijhouden van de voortgang van jouw tickets

Om de voortgang van jouw tickets te zien, log in in onze Support Portal.
Je ziet hier een overzicht van al jouw tickets.

Opmerking of bijlage toevoegen aan ticket

• Klik op het ticket waar je iets aan wil toevoegen

Aan de rechterkant zie je:

• Reference: HD-##### Dit is het unieke ticket nummer.

• People involved: Hier zie je alle personen die dit ticket "volgen". Wanneer je een persoon toevoegt, dan zal deze persoon alle informatie over dit ticket ontvangen.

• "Add a comment" of "Add attachment":Hier kan je extra informatie aan het ticket toevoegen, of vragen stellen over het ticket. Je kan ook extra bestanden of screenshots toevoegen als bijlage.

Labels: UD-17