Developers wiki

De online vraagbaak voor developers

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een overzicht van alle technische bronnen in het Engels voor developers die Recruitment en Staffing oplossingen creeren, gebaseerd op het Carerix ATS platform.

Wij hebben speciaal een online wiki gemaakt voor software ontwikkelaars, waar zij alle geupdate technische informatie kunnen terugvinden.

Deze pagina's worden enkel in de Engelse taal aangeboden.

Zie: Developers wiki, mocht je hier niet in komen omdat je niet over de login gegevens beschikt dan kan je het beste een e-mail naar support sturen.

Support

Kijk in de carerix REST API Google group of je vraag misschien al beantwoord is door anderen.  Je kan zelf ook API gerelateerde vragen toevoegen (in het Engels) en vervolgens een reactie van andere API specialisten terug verwachten, omdat deze ook deel uitmaken van deze groep.

Je vragen moeten wel specifiek zijn, zoals: “my request is…. but my respons is ….” of in deze trent zodat andere de vraag sneller begrijpen en je van een antwoord kunnen voorzien.

Labels: UD-2459