Neo UX

Instellingen | Neo UX

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Alleen een Beheerder kan de de Neo UX kleuren, menu icoon kleuren en menu balken kleuren instellen.

• Ga naar 'Onderhoud' |  'Instellingen'

• Ga naar blok "Neo UX"

enableUIDesign

Indicatie (YES/NO) of het nieuwe UI design ingeschakeld is.

Mocht de waarde op YES staan, maar je toch nog niet te Neo UX mogelijkheden zien, neem dan even contact met het Customer Success Team ivm met het activeren van NEO UI.

customIconColor

Pictogramkleur (hex kleur code) voor de gebruiker interface.

Deze instelling biedt de mogelijkheid om de kleur van de iconen in het linker hoofdmenu naar wens aan te passen.

customThemeColor

Basiskleur (hex kleur code) voor de gebruikers Interface.

Deze instelling biedt de mogelijkheid om de menu balken van de schermen naar de gewenste kleur in stellen.

Hex kleur codes

Je kan hier verschillende hex kleur codes opzoeken. Of zelfs geinspireerd raken welke kleur je moet kiezen.

neoDetails

Indicatie (YES/NO) of de NEO UI is ingeschakeld voor de detailsschermen.

useRelevanceSorting

Indicatie (YES/NO) of sortering op relevantie wordt gebruikt in plaats van kolomsortering.

Labels: UD-2435, Huisstijl, Menu, Icoon, Iconen, Kleuren