API Activatie

Instellingen | XML interface - Allow IP

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Activatie

Voor het activeren van een verbinding tussen Carerix en jouw website heb je een API token/password en soms een API gebruikersnaam nodig.

De API gebruikersnaam is de naam van je bedrijf die je voor .carerix.net vind. En een API token kan je aanvragen bij de support afdeling.

Ondervindt de webbouwer nog problemen?

Allow IP instellen

• Vraag de webbouwer om het ip adres van de server waarop de website draait.

• Ga naar 'Menu' | 'Onderhoud' | 'Instellingen'

• Ga naar blok 'XML interface' - 'Allow IP'

• Voeg het ip adres toe en klik op [Bewaren]

• Was het veld Allow IP leeg?
    Laat dit veld dan leeg.
    Dit betekend dat alle ip adressen toegestaan worden

Achtergrond

• De website maakt contact met Carerix via de zo genoemde REST API (Application Programming Interface). De applicatie moet geautoriseerd worden alvorens het toegang heeft tot de API.

Door het gebruik van de Carerix API of de API documentatie ga je akkoord met de gebruiksovereenkomst van de Carerix API service en de acceptable use policy.

Labels: UD-2401, Activeren