Een Nieuwsbrief bestaat uit een compilatie van artikelen, die getoond kunnen worden in meerdere edities van de Nieuwsbrief

Je beheert deze in de module artikelen, welke je aanmaakt en in de Nieuwsbrief kunt plaatsen.

Een nieuw artikel maken

• Ga naar 'Marketing' | 'Artikelen'

• Klik op [Nieuw]

• Vul de volgende velden in:                                                                                       Kop: De titel van het artikel                                                                                Subkop: Een subkop voor het artikel                                                                 Inhoud: De inhoud van het artikel

• Klik op [Voltooien] om uw Artikel op te slaan.

• Ga naar 'Marketing' | 'Artikelen'

• Open het betreffende Artikel

• Selecteer het deel van de tekst waar je een link van wilt maken.

• Klik het pictogram [Link invoegen / wijzigen]

• Vul in:                                                                                                                          URL: Het adres waar de tekst naartoe linkt.                                                          Doel: Kies het soort venster waarin de link opent.

• Klik op [Invoegen] om de link toe te voegen.

Een afbeelding toevoegen

• Ga naar 'Marketing' | 'Artikelen'

• Open het betreffende Artikel

• Klik het pictogram [Afbeelding invoegen / wijzigen]

• Vul in:                                                                                                                 Bestand/URL: De URL van de afbeelding op de server                          Beschrijving: De beschrijving van de afbeelding                                                       Titel: De titel van de afbeelding

• Klik op het 'Weergave-tab', kies de uitlijning en afmetingen van de afbeelding.

• Klik op [Bijwerken] om de afbeelding toe te voegen.

Een nieuw artikel in de nieuwsbrief plaatsen

• Ga naar 'Marketing' | 'Artikelen'

• Open de Nieuwsbrief

• Klik op de 'Edities-tab' en open een editie naar keuze.

• Bij "Toevoegen Artikelen" staat het artikel voor je klaar, klik deze aan.

• Klik op [Toevoegen aan Editie]

• Het artikel wordt nu getoond in het artikelenoverzicht voor deze editie.

• Bepaal de uitlijning van het artikel door het de code "LEFT", "MAIN", of "RIGHT" te geven.

• Als je de volgorde van de artikelen wilt veranderen kun je deze slepen.

• Klik de  'Voorvertoning-tab' om een preview/voorbeeld van de Nieuwsbrief te zien.

Labels : UD-1158

Heb je het antwoord gevonden?