Alle collectiesCustomer Success Team
Contact opnemen Customer Success Team/Helpdesk

Je stelt functionele vragen aan de helpdesk nadat je een beheerder hebt geraadpleegd en/of de gebruikerstraining heeft gevolgd.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Support Team

Customer Success Team

• Maatwerk rapporten

• Maatwerk dashboards

• Maatwerk e-mail sjablonen

• Exports

• Datadump

• Gebruikers en beheerders training

Maken/Aanpassingen sjablonen, footers en headers

De Carerix helpdesk is helaas niet in de gelegenheid om inhoudelijk te begeleiden of te adviseren bij het aanpassen/maken van sjablonen, footers en headers.
Je kunt deze met eigen kennis en inzicht verzorgen, of als je niet in de technische details wil verdiepen kun je het als maatwerk laten verzorgen door onze customer success afdeling.

Plugin/XML/REST API

Vragen over het gebruik van een van onze plugin, de XML-interface of de REST API? Neem dan contact op met één van onze partners. Je kan hun informatie vinden op carerix.com.
De Carerix helpdesk is niet bij kennis om je hier inhoudelijk bij te begeleiden.

Status checken van je openstaande tickets?

Hiervoor kun je terecht op ons Customer Success Center: support.carerix.com

Labels: UD-2044