De CxSocialBrowser is een plugin voor Google Chrome en Chromium die gemakkelijk in je browser geïnstalleerd kan worden.

Als je Google Chrome of Chromium gebruikt om een LinkedIn/Xing profiel te bezoeken, zul je direct zien of een Kandidaat/Contactpersoon al in Carerix bestaat.

Als dit niet het geval is, kun je deze met een druk op de knop aan je Carerix database toevoegen.

Als een Kandidaat/Contactpersoon al in Carerix bekend is, zul je direct hun contactinformatie zien, mogelijke matches en een overzicht van hun activiteiten. Als je staffing services aanbiedt, zul je ook hun plaatsingsinformatie zien.

Werkwijze

De volgende gegevens van de Kandidaat/Contactpersoon uit Carerix worden in het Linkedin/Xing profiel getoond:

• Naam, functie, woonplaats (aantal Plaatsingen)

• Contactpersoon informatie, mobiel nummer en e-mailadres

• Matches

• Plaatsingen, einddatum en aankomende beschikbaarheid

• Laatste contact, update, aanmaakdatum en kandidaatverantwoordelijke

• De wettelijke grondslag status en de verloopdatum van deze status

Voordelen van de CxSocialBrowser

• Je kunt in één oogopslag zien of een Kandidaat/Contactpersoon al in Carerix bestaat en deze direct aanmaken mocht dit niet het geval zijn.

• Het is ook mogelijk om in een keer te zien of een Kandidaat van Linkedin/Xing al aan een Vacature gematched is.

• Je kunt direct notites toevoegen aan de Kandidaten en Contactpersonen terwijl je in Linkedin/Xing bezig bent.

• Je kunt direct de informatie in je database vergelijken met de informatie in Linkedin/Xing en deze met een enkele klik updaten.

• Je hoeft niet langer tussen schermen van Carerix en Linkedin/Xing te wisselen.

Let op:

• Let er op dat je de chat vensters van LinkedIn sluit voordat je een Kandidaat of Contactpersoon aanmaakt middels de Carerix SocialBrowser. Het kan namelijk voor komen dat deze chats meegestuurd worden naar Carerix waarna ze bij de bijlagen te zien zijn.

• De plugin is ontworpen voor het gebruik in combinatie met gratis accounts van Linkedin. Daarom geven wij alleen support bij problemen met gratis Linkedin accounts. In sommige gevallen werkt de plugin óók met betaalde Linkedin accounts. Hierdoor lijkt het alsof de plugin ook hoort te werken voor betaalde accounts, maar dit was slechts toeval. Helaas kunnen wij geen ondersteuning geven wanneer deze betaalde accounts niet meer werken in combinatie met de plugin.